понедельник, 24 февраля 2014 г.

Cкрап-проект який міг би об’єднати творчих людей.

Cкрап-проект який міг би об’єднати творчих людей. Але об’єднати не просто так, а для підтримки людей які постраждали, та для вшанування пам’яті тих хто загинув.
Отже. Думаю це мають бути якісь листівки, з українським характером революції. Про фрази які мають бути написані на першій сторінці - будемо голосувати. В середину хочеться віршів, які написали багато талановитих, небайдужих українців. Можна написати свій власний вірш.

Куди дівати ці листівки? Ідей багато, але потрібно спільно вирішити як краще. Можна в кожному місті обрати людину яка надішле сім’ям загиблих героїв, або тим хто брав-бере участь у подіях які відбуваються в столиці. Думаю це не буде дуже складно в кожному місті, своїм, взнати адреси. І думаю буде підтримкою, коли зі всієї України сім’я отримає листівки з написаним від руки віршем і словами підтримки.
Цей проект не створюється для фінансової вигоди. Всі листівки будуть створені за особисті кошти кожного майстра. Кількість на ваш розсуд, фінансову і фізичну змогу.

Хочеться щоб ідею підтримали. А ми всі разом, вірю, можемо! І буде нам момент коли можна всі переживання, емоції і думки показати на папері.

Наша родина втратила героя майдану - молодого 27-річного Сашка Храпаченка, який загинув від кулі снайпера. Вічна йому пам’ять! В честь Сашка і хочеться розпочати проект.

Північ - Південь, Захід - Схід, єднаємось?
Хто хоче "пишіться" у коментах. Робіть перепост. Всі ідеї і побажання приймаю. Якщо нас назбирається хоча б 20-30 людей - зробимо свій паблік, там і спільно опублікуємо правила.

6 комментариев:

  1. Спасибо за перепост, только добавь еще ссылку на группу-организаторов в Контакте - https://vk.com/letter_maidan - Листівки на майдан, ведь я просто участник

    ОтветитьУдалить
  2. Привет. Спасибо тебе за твои слова. Мы украинки, где бы не жили и на каком языке не говорили. Украина сильная, она выстоит!!!! А мы останемся единой и неделимой страной!

    ОтветитьУдалить
  3. Да...девочки.........мы едины..................

    ОтветитьУдалить
  4. Людочка, как вы? кровь холодеет от новостей... :( как у вас ситуация, украинские журналисты не могут попасть в Луганск.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. О.... Оксанка у нас Свадьба в Малиновке...Ситуация очень сложная..окна выходят на СБУ..очень хочется чтобы все ушли с миром...но сама понимаешь...Кем это планировалось..и откуда ветер дует....граница рядом..Я и мои друзья все за единую Украину...но нужно отдать должное бардак только в парке....везде хожу с ленточкой ..ничего плохого мне не говорят..в городе милиция..проверяют машины..чтобы не было провокаций....Завтра еду в Донецкую область..там у меня дом..отпишусь....Надеюсь..что всё у нас будет хорошо....Спасибо за беспокойство......Девочки... поздравляю вас, с наступающим Светлым праздником Пасхи....

      Удалить
    2. Людочка, держитесь!!! знаю что от слов поддержки мало :((( Я всем сердцем с вами, Луганск - это Украина, наши родные люди, это чувствуется на уровне душ (пишу... и слёзы в глазах стоят - сколько ж уже нас раздирать будут...? ;(( Молюсь за мир во всей Украине... Бог и правда с нами! Людочка, если так удобней - пиши мне ВКонтакте, я там Бойко Оксана (Хмельницкий)

      Удалить

Напиши мне письмо

Напиши мне письмо
milena060@gmail.com копируй и вставляй в свою почту.